Een gelukkig 2019 gewenst!

Wij wensen je een heel gezond, gelukkig en muzikaal 2019! Wij hopen je weer vaak bij onze optredens te mogen begroeten het komend jaar. En we hopen dat we ook weer op u, als sponsoren, mogen rekenen dit jaar. Wij waren erg blij met uw ondersteuning bij ons laatste Winter Wonderlandconcert op 15 december jongstleden. Dit was een groot succes, ook vanwege het solistische optreden van Cor Knegjens op mondharmonica en de regie door Roy Grünewald bij dit geweldige filmspektakel, artistiek bewerkt door dirigent Dick Teunissen.

We bruisen ook dit jaar weer van de activiteiten! 2019 wordt een speciaal jaar, omdat we weer op concours zullen gaan. Dit zal in november zijn, maar de voorbereidingen zijn inmiddels gestart. Meestal houden we een studiedag in september en één of meer try-out concerten, waarvoor je van harte welkom bent. Daarover later meer.

Maar noteer eerst de datum van 6 april 2019. Dan houden we namelijk weer ons traditionele voorjaarsconcert, waarbij alle geledingen van onze vereniging zich zullen presenteren.  Met dit jaar het jeugdorkest voor het eerst onder leiding van Arie Heijkoop. Op deze avond zal er weer een geweldige verloting worden gehouden, georganiseerd door de Supportersclub en gesteund door onze zeer gewaardeerde sponsoren. Dat wil je niet missen!

En mocht je het goede voornemen hebben om dit jaar (weer)  met een muziekinstrument te gaan beginnen: je bent van harte welkom bij ons!
We repeteren iedere woensdagavond in MFC de Lingehof in Arkel. Kom gerust een kijkje nemen om de sfeer te proeven!

Foto’s: Mike van Houwelingen.