Geweldig feest: Arkel 1035!

Arkel 1035 was in één woord geweldig! En KNA heeft met plezier én succes aan dit oer-Arkelse feest bijgedragen.

Op vrijdagavond verleende onze drumband haar medewerking aan de lampionoptocht en de grote opening.
Dat leverde naast een mooie optocht met gave muziek, ook mooie plaatjes op!

Op zaterdag was de optocht. Hier deden de harmonie en de drumband ook gezellig aan mee. De harmonie had speciaal voor deze gelegenheid een nieuw repertoire aangeschaft, met bekende nummers van Nederlandse bodem. Denk aan ‘Hallo allemaal’ van de tv-serie de luizenmoeder, ‘Links Rechts’ van de Snollebollekes, ‘de Woonboot’ van Stef Ekkel, ‘Leef’ van André Hazes jr. en medleys van Guus Meeuwis en André Hazes sr. Ook het publiek kon deze muziek erg waarderen. De harmonie stond deze tour onder leiding van Henk den Uyl.

 

 

 

 

 

De drumband was met de optocht ook in een speciaal tenue uitgedost, om de feestvreugde nog wat te verhogen. Wat zagen ze er stoer uit!

Zondagmorgen was het tijd voor de hagenpreek, waar onze harmonie de gezangen begeleidde. Dominee René van der Rijst, vroeger dominee in Arkel geweest maar nu dominee in Haarlem, leidde de dienst. Hij vertelde de kinderen een verhaal over een rups die geen vlinder wilde worden. Hoe bijzonder! En ook gaf hij de aanwezigen mooie woorden mee, ter overweging in ieders leven.

Al met al was Arkel 1035 een geweldig feest om met plezier en dankbaarheid op terug te kijken. Graag zijn we er over 5 jaar weer bij!