Harmonie start het seizoen!

Onze harmonie is woensdag 24 februari (digitaal) begonnen aan het nieuwe seizoen. We kunnen vanwege Corona jammer genoeg nog steeds niet met elkaar repeteren. Maar in een ZOOM-sessie hebben we een ludieke quiz gedaan met de titel ‘Ken de muziek, KNA en elkaar’. Dit alles onder bezielende leiding van de quizmasters Dick en Karin Teunissen.

Met muziekfragmenten van eerder gespeelde stukken, theoretische vragen, wetenswaardigheden over de vereniging en ook over elkaar, werd onze kennis flink getest. En natuurlijk werd er ook veel gelachen! De hoofdprijs werd gewonnen door Leonde Broekhuizen, die nog extra punten had verdiend met haar speciale outfit en achtergrond.

Jammer genoeg waren enkele leden er niet bij, omdat ze door de Coronagolf zijn geveld die nu door Arkel woedt. Van harte beterschap jullie allemaal!

Na volgende week pakken we in groepjes de repetities weer op, eerst nog in digitale vorm. En we hopen dat we elkaar weer snel live kunnen ontmoeten! En zodra er zicht is op een mogelijkheid voor een concert, laten we u dat zo snel mogelijk weten.