KNA bruist na de vakantie; op naar Arkel 1035!

De zomervakanties liggen achter ons, KNA bruist weer om aan de (muzikale) slag te gaan! Woensdag 29 augustus starten we alle repetities met jeugdorkest, drumband en harmonie. En we hebben mooie optredens en een gezellige BBQ voor de boeg. We hebben er zin in!

Als eerste zullen we onze muzikale medewerking verlenen aan de festiviteiten rond Arkel 1035 (www.arkel1035.nl).

Zo begeleidt onze drumband de Lampionnenoptocht op vrijdagavond. Dat is altijd een gezellig en bont gebeuren. Onze harmonie draait op zaterdag muzikaal mee in de optocht, met een heel nieuw repertoire van bekende Nederlandse bodem. Dat mag u niet missen! En op zondag verleent (een deel van) onze harmonie medewerking aan de Hagenpreek. Een waardevolle bijeenkomst.

We kunnen daarna even ontspannen op een gezellige Barbeque voor alle leden met aanhang op 22 september, een jaarlijkse traditie die altijd goed in de smaak valt. Op 13 oktober vervolgt de harmonie haar programma met een gezamenlijk concert met TAVENU uit Schoonhoven. Dit is een gerenommeerde fanfare die op landelijk niveau haar partijtje uitstekend meespeelt. Een mooie eer om samen met KNA te musiceren! En last but not least: op 15 december zal weer het overbekende en gezellige Winter Wonderlandconcert gegeven worden.

Maar zover is het nog niet: eerst genieten met de feestweek van Arkel 1035. Graag zien we je daar!