Mirjam den Braven jubileert

Op de laatste ledenvergadering werd Mirjam den Braven in het zonnetje gezet vanwege haar 25-jarig lidmaatschap. Wij feliciteren haar heel hartelijk met dit mooie jubileum!

Mirjam den Braven poseert met haar oorkonde tijdens de ledenvergadering.

Mirjam is geboren in Loenen op de Veluwe, en komt uit een muzikaal gezin. Op 37-jarige leeftijd begon ze bij KNA op hoorn. Dit instrument bespeelt ze nog steeds. Ze behoort daarmee tot de kern van onze harmonie. En is ze daarbij een belangrijke steun voor de andere hoornisten Nicoline en Ali. De jaren zijn snel gegaan, want inmiddels is Mirjam al 25 jaar bij KNA. De band met haar roots is er zeker nog. Zo heeft KNA al eens een gezamenlijk concert met harmonie OLTO uit Loenen mogen meemaken, op initiatief van Mirjam. Haar zus speelde daar toen klarinet. We kijken daar met veel plezier op terug.

Mirjam houdt ook van gezelligheid en sfeer, naast haar inzet als gedreven muzikante. Bij de nazit bij KNA, vroeger de ‘bargroep’ genoemd, maar nu in MFC De Lingehof, is ze ook graag van de partij.

Daarnaast is Mirjam ook op andere fronten actief voor KNA: zit coördineert de jaarlijkse Anjercollecte, is lid van de kledingcommissie en de lief- en leedcommissie. Wij zijn maar wát blij met Mirjam in ons midden! En wij wensen haar nog vele fijne jaren bij KNA toe.