Blazersklas

In samenwerking met enthousiaste bevoegde docenten heeft KNA de blazersklas opgezet. Dit is een prachtig project om kinderen of volwassenen al vroeg in aanraking te brengen met muziek. De deelnemers mogen een instrument kiezen en krijgen vervolgens in groepen (hout, koper of slagwerk) les van docenten. Dit om zo snel mogelijk te beginnen met waar het om draait: muziek maken! Al na een paar lessen kunnen de deelnemers samen spelen.

In 2022 start weer een nieuwe serie van de blazersklas. De eerste les is op 9 maart en de lessen lopen door tot 25 mei 2022. De deelnemers kunnen dus een instrument kiezen. Tijdens de lessen wordt bladmuziek uitgedeeld. Het is de bedoeling dat deze stukjes thuis geoefend worden. Het repertoire bestaat uit bekende liedjes. De instrumenten worden in bruikleen gegeven door Harmoniegezelschap Kunst Na Arbeid uit Arkel.

De lessen worden wekelijks op woensdag tussen 18.15 uur – 19.00 uur gegeven. De laatste les zal een demonstratie zijn, waarin de jonge muzikanten laten horen wat ze geleerd hebben. Voor deze 10 lessen vragen wij een eigen bijdrage van €50,= .

Na de lessen van de blazersklas biedt KNA de mogelijkheid om door te gaan met het bespelen van het gekozen instrument via lessen van muziekdocenten en op termijn deelname aan het opleidingsorkest van KNA.

Heb je interesse voor je kind, of voor jezelf ? Vul dan vóór 10 januari 2022 het het onderstaande aanmeldingsformulier in en meld je aan. Of neem dan contact op met Leonde Broekhuizen of Ali Zijderveld. Zij zijn te bereiken via opleidingsorkest@kna-arkel.nl, hun telefoonnummers vindt u op de contactpagina