Opleiding (jeugd én volwassenen)

Blazersklas

In samenwerking met enthousiaste bevoegde docenten heeft KNA de blazersklas opgezet. Dit is een prachtig project om kinderen óf volwassenen al vroeg in aanraking te brengen met muziek. De deelnemers mogen een instrument kiezen en krijgen vervolgens in groepen (hout, koper, slagwerk) les van docenten. Dit om zo snel mogelijk te beginnen met waar het om draait: muziek maken! Al na een paar lessen kunnen de deelnemers samen spelen. In 2022 start er weer een nieuwe blazersklas! Heeft u interesse? Kijk op de pagina blazersklas of neem contact op met Leonde Broekhuizen of Ali Zijderveld. Hun telefoonnummers of e-mailadressen vindt u op de contactpagina. 

Opleidingsorkest

In het opleidingsorkest worden de jeugd of startende volwassenen verder voorbereid voor het grote harmonieorkest. Muzikanten kunnen soms al aan het opleidingsorkest meedoen als zij een jaar les hebben gevolgd. 
Het opleidingsorkest repeteert elke woensdag van 18.15 tot 19.15 uur in MFC de Lingehof te Arkel. Het opleidingsorkest staat sinds de zomervakantie van 2023 onder leiding van Jesper Hobo.