Jubilarissen 2013

Op de Algemene Ledenvergadering zijn zoals gewoonlijk de jubilarissen in het zonnetje gezet.
Dit jaar waren dat Lotte Gijsen (die helaas niet aanwezig kon zijn ivm een stage in het buitenland, maar wel al 12,5 jaar lid is van KNA!), Leonie Stolk (25 jaar), Jeroen de Bruin (25 jaar) en Henk Dullemeijer (40 jaar!).

Als eerste werd Jeroen toegesproken door Marleen, die duidelijk veel moeite had gestoken in het maken van een leuk verhaal. Ze vertelde allerlei leuke anekdotes over Jeroen’s tijd bij KNA.

Jeroen wordt toegesproken door Marleen

DSC_0064

Daarna was het de beurt aan Leonie. Zij werd toegesproken door Leonde. De conclusie was vooral dat de 25 jaar echt voorbij zijn gevlogen! Leonie is sinds een tijdje ook aanvoerder van de fluiten en Leonde zei dat ze dit goed doet. Leonie mocht in plaats van een speldje een kettinkje in ontvangst nemen. Enkele andere vrouwelijke leden wilden hun speldje nu ook wel inruilen voor een kettinkje….

DSC_0065

DSC_0068

Als laatste was Henk Dullemeijer aan de beurt. Hij is al 40 jaar lid van KNA. Hij werd toegesproken door Connie. Er werden enkele grappige momenten gememoreerd en dat Henk eerst de grote trom bespeelde, maar dat die toch wat zwaar werd. Hij heeft dit instrument dan ook moeten inruilen voor de bekkens.

DSC_0074

DSC_0077