Voorjaarsconcert 26 maart, afscheid Dick Teunissen

Op 26 maart is ons voorjaarsconcert! Na ruim 2 jaar Coronapauze hopen we elkaar weer in goede gezondheid te zien, en samen met de drumband en harmonie te genieten van mooie muziek. Het is meteen een heel bijzondere avond, want het is de laatste keer dat onze dirigent Dick Teunissen het scepter zwaait. Na 50 jaar neemt hij afscheid van KNA. Kom je ook op deze speciale avond?

Zowel de harmonie als de drumband hebben sinds de versoepelingen in januari, en ondanks de afwezigen door Corona, hard geoefend om een mooi programma in elkaar te zetten. Zo speelt de harmonie ‘How te train your Dragon’, ‘Persis’ en ‘les Miserables’. Karin Teunissen, echtgenote van Dick, neemt na 31 jaar ook afscheid op deze avond, en speelt het klarinetconcert ‘Introduction, et Polonaise de Concert’ van Edmond Avon.

De drumband heeft ook enkele mooie en afwisselende nummers ingestudeerd, en staat daarbij weer onder vertrouwde leiding van Hans van Willigen.

Voor het opleidingsorkest onder leiding van Anniecke van Delft was de tijd nog te kort om met elkaar een programma in te studeren. Er waren helaas veel zieke of afwezige jeugdleden vanwege Corona, hetgeen u niet onbekend in de oren zal klinken. Het volgende concert zal dit vast en zeker goed komen!

Wij nodigen u van harte uit in MFC de Lingehof in Arkel. De zaal is open vanaf 19.30 uur, kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en kosten € 5. Graag tot dan!