Voorjaarsconcert 26 maart!

Op 26 maart a.s. geven wij ons voorjaarsconcert! 🎶🎺🎉Na 3 jaar hopen wij met ons opleidingsorkest, de drumband en de harmonie op deze avond (eindelijk) een mooi concert te kunnen geven voor al onze trouwe familieleden, vrienden, supporters en sponsoren. Het wordt meteen een bijzondere avond, want onze dirigent Dick Teunissen neemt na 50 jaar afscheid. Het concert is ’s avonds vanaf 20 uur in MFC De Lingehof in Arkel. We houden de Coronamaatregelen nauwlettend in de gaten; mochten de plannen veranderen, dan zullen we dat hier direct melden.

Het opleidingsorkest zal deze avond voor het eerst optreden onder leiding van dirigente Anniecke van Delft. Anniecke is al een tijdje bij ons aan de slag, maar zij heeft nog nooit een concert verzorgd op ons traditionele voorjaarsconcert . Een mooi vooruitzicht dus!

De drumband staat nog steeds onder vertrouwde leiding van Hans van Willigen. Wij verheugen ons erop de drumband ook weer in ons midden te hebben én te horen. Tijdens de Coronapandemie zijn zij namelijk tijdelijk uitgeweken naar Gorinchem voor de repetities, om de harmonie maximale ruimte te geven voor repeteren op 1,5 meter onderlinge afstand. Fijn om weer terug te zijn!

En als vermeld: Dick Teunissen neemt na 50 jaar afscheid van KNA. Een heel bijzonder jubileum en een heel bijzondere gebeurtenis. Elders op deze site kunt u meer over Dick lezen, de viering van zijn 50-jarige jubileum en zijn terugblik bij KNA. Naast Dick zal ook zijn echtgenote, Karin Teunissen, afscheid nemen van KNA. Karin is dan 31 jaar bij KNA, en zo’n 12,5 jaar concertmeester. Zij zal tijdens het afscheidsconcert een solostuk uitvoeren.

Wij bereiden ons concert voor, in de hoop dat de Corona-omstandigheden ons gunstig gezind blijven. Mocht er aanleiding zijn voor aanpassing van de plannen, dan zullen wij u dat zo spoedig mogelijk op deze website melden.